Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Xiaomi Oclean X Pro fogkefe
Xiaomi Oclean X Pro fogkefe
20 990 Ft

Xiaomi Oclean X Pro fogkefe

Xiaomi Oclean X Pro fogkefe
Xiaomi Oclean X Pro fogkefe
Xiaomi Oclean X Pro fogkefe

Új generációs Maglev kefementes motor által hajtva, az Oclean X Pro 42000 mozdulatot szolgáltat percenként és maximálisan 220gf.cm nyomatékot, ezért fejlettebb, mint más, általános elektromos fogkefék. 

Megnevezés
Okos fogkefe
Garancia
1 év
Szállítás
Készlethiány
Rendelhető
20 990 Ft
Részletek

ALAPOS TISZTÍTÁS: az új generációs Maglev kefementes motor által hajtva, az Oclean X Pro 42000 mozdulatot szolgáltat percenként és maximálisan 220gf.cm nyomatékot, ezért fejlettebb, mint más, általános elektromos fogkefék. Erőteljes és alapos orális tisztítás élmény!

TOVÁBBFEJLESZTETT HOLTTÉR ÉRZÉKELÉS: ez az intelligens fogkefe beépített giroszkóppal rendelkezik, amely képes érzékelni a mozgást, a szöget és a nyomást. Azonnal létrehozza a fogmosási jelentéseket, beleértve a fogmosási pontszámot, a fogmosási időt, és ami a legfontosabb, a holttér-emlékeztetőt, amelyet tovább fejlesztettek, így már 8 területre osztja a szájüreget.

32 INTENZITÁS MINDEN TISZTÍTÁSI MÓDHOZ: 3 nagyteljesítményű fogmosási móddal, tisztító fehérítő masszázzsal és 32 intenzitással ez az intelligens fogkefe kielégíti a különböző tisztítási igényeket. Emellett az Oclean alkalmazás további 14 testre szabott sémát kínál, amelyekből választani lehet. Függetlenül a fogaid és az ínyed állapotától, megtalálhatod az Oclean X Pro megfelelő tisztítási módját.

SZUPERHOSSZÚ, 30 NAPOS AKKMULÁTOR ÜZEMIDŐ: egy teljes, 2 órás feltöltéssel kb. 30 napos üzemidő érhető el, ez a töltési technológia más fogkeféken nem elérhető. 2-az-1-ben mágneses USB töltő bázis és tartó, amely segít az egyszerű használatban és a helytakarékos tárolásban. Kiváló választás otthoni vagy utazás közbeni használatra.

 

Oclean X Pro

Látható tisztítás és fehérítés, professzionális szájápolás

Az X Pro fogkefe az X továbbfejlesztett változata. Erősebb tisztítási hatékonysággal és 42.000 fordulatszámos motorral rendelkezik. Innovatívan adoptálja a színes érintőkijelzőt. 3 tisztítási módot biztosít, egyenként 32 fokozatban beállítható erősséggel, amelyet a kijelzőn lehet kiválasztani. 8 zónás holttér figyelése és 2 perces időzítője segítségével segít a helyes fogmosási szokások kialakításában.

Új generációs mágneses felfüggesztéses, kefementes motort, amely

 • 42.000 kefe mozdulatot végez el percenként
 • Maximális leadható nyomatéka 220 gf.cm
 • Alacsony zajkibocsátás < 45 dB motor és < 60 dB a teljes készülék
 • Élettartam kb. 5000 óra, amely 10x hosszabb egy hagyományos elektromos fogkefénél.

 

 

Intelligens fogmosás, más fogmosás

Ennek az okos fogkefének a chipsete egy intelligens algoritmust használ a fogmosási adatok elemzéséhez, és visszajelzéseket jelenít meg a kijelzőn. Ellenőrizheted a fogmosási pontszámot, az időtartamot és a legfontosabbat, a továbbfejlesztett, 8 zónás holttér (vakfolt) emlékeztetőt.

 

 

Nagy hatékonyságú tisztítás

A fejlett mágneses kefe nélküli motornak köszönhetően ez az elektromos fogkefe akár 42 000 mozdulatot is képes percenként végezni. A nagy sebességű rezgések a folyadékot mélyen a fogak közötti szűk terekbe vezetik az ínyvonal mentén, hogy eltávolítsák az ételmaradékokat, és eltávolítsák a foltokat.

 

 

2 perces időzítő

A beépített 2 perces okos időzítő tudatja veled, hogy válts zónát 30 másodpercenként. Automatikusan kikapcsolja a fogkefét a fogorvosok által javasolt 2 perces tisztítási idő elteltével.

 

 

Alkalmazás elérhető

Egy valódi okos fogkefe nem érvényes elérhető okostelefonos applikáció nélkül. Töltsd le az Oclean alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből. Beállíthatód a te egyéni fogmosási tervedet és olvashatod a fogmosási jelentést az alkalmazáson keresztül.

 

 

3 tisztítási mód 32 intenzitással

3 nagy teljesítményű tisztítási móddal rendelkezik: tisztítás / fehérítés / masszázs mód és 32 erősségi fokozatból választhatsz minden üzemmódban a színes érintőképernyőn. Válaszd ki a tisztítás módot / az intenzitást / az időt egyszerűen egy húzással fel vagy le a kijelzőn.

 

 

IPX7 vízállóság

A fogkefe teljes teste IPX7 szerint vízálló kialakítású. Elmoshatod vízzel és használhatod zuhanyzás vagy fürdés közben is.

 

 

Technikai adatok:

 • 800 mAh beépített lítium akkumulátor
 • kb. 2 óra töltés idő
 • üzemidő: Kb. 30 nap (1-es fokozaton használva 40 nap, 32-es fokozaton használva 20 nap)
 • Maglev kefementes motor, 40.000 fordulat/perc
 • Érintőképernyő + mobil alkalmazás
 • Oclean app (Android és iOS) ANGOL NYELVŰ!
 • Bluetooth 4.2 BLE kapcsolat
 • 32 fokozatú, állítható erősség
 • 4 tisztítási mód, fehérítés és masszázs
 • 20 tisztítási terv (alkalmazásban)
 • 100+ egyedi terv
 • TFT 0.96” érintőképernyő
 • Töltés: USB (5V/1A töltőáram szükséges)
 • Mosási hatékonyság jelentés
 • Akkumulátor töltöttség megjelenítés
 • Doboz tartalma: Oclean X fogkefe, 1 db. DuPont eredeti kefefej, 2 funkciós töltő bölcső, USB kábel, Használati útmutató, Jótállási jegy

 

Hasonló termékek