Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Pioneer AVIC-X3-2
Pioneer AVIC-X3-2
304 900 Ft

Pioneer AVIC-X3-2

Pioneer AVIC-X3-2
Pioneer AVIC-X3-2
Pioneer AVIC-X3-2

Az AVIC-X3-II egy multi-szenzoros navigátor, ami precíz útvonaltervezést nyújt. Kombinálja a GPS jeleket a 3D giroszkóp és az autód sebesség visszajelző jeleivel.

Megnevezés
Multimédia állomás
Garancia
3 év
Szállítás
Nem rendelhető
Raktáron
304 900 Ft
Részletek

Műszaki adatok:

 

Precíziós útvonaltervezés, és útmutatást ; az AVIC-X3-II egy többérzékelős navigátor. Egyesíti a GPS-jeleket, a 3-D giroszkópból származó információkat és az autók sebességpulzusadatait.

Ez azt jelenti, hogy a rendszer mindig tudja, hol van . Még alagutakban, és sokemeletes városokban is,
ahol korlátozott a GPS-jel. A rendszer az indításkor is gyors; szinte nincs várakozási idő, mielőtt elvezetné Önt az úti céljához.

Az X3 is tudja, mi van körülötte. Több mint 1,8 millió érdekességgel rendelkezik, így csak meg kell érintenie a kijelzőt, hogy megtalálja a legközelebbi szállodát, éttermet vagy töltőállomást.

Az X3 figyelmeztet az esetleges forgalmi dugókra (beépített forgalmi üzenetváltó-vevővel rendelkezik, régió függő), és alternatív útvonal-javaslatokat ad az utazás megkönnyítésére és biztonságosabbá tételére.

Az X3 lejátssza a teljes CD- és DVD -gyűjteményt ; beleértve a CD-R vagy DVD-R lemezeken tárolt tömörített dallamokat (MP3, WMA, AAC) vagy videókat (DivX). Így Önnek és utasainak soha nem lesz hiánya a szórakozásból. A DVD -lejátszás teljes körű irányítása mellett egyszerűen megérinti a képernyőt.

Az X3 kétzónás , ami azt jelenti, hogy utasai filmet nézhetnek vagy videojátékot játszhatnak az opcionális hátsó ülések képernyőjén, miközben a navigációs rendszert használja, és elölről hallgatja a rádiót.

Egy opcionális kábel segítségével könnyedén csatlakoztathatja iPod -ját is (audio és video változat). Az alábbiakban az "iPod -kompatibilitás" részben ellenőrizze, hogy az Ön generációs iPodja kompatibilis -e.

Vezeték nélkül is használhatja az opcionális Bluetooth adaptert . Hívásokat kezdeményezhet és fogadhat headsetek vagy vezetékek nélkül, valamint zenét streamelhet kompatibilis lejátszókról és mobiltelefonokról.

És végül az X3 tökéletesen illeszkedik az autójába ; akkora, mint egy szabványos autós sztereó nyílás. Akár testre is szabhatja a gombokat és a képernyőn megjelenő menü színeit, hogy ízlésének megfelelően alakítsa ki a rendszer megjelenését.

Modellév: 2008

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek