Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Xiaomi MI Smart Kettle okos vízforraló
Xiaomi MI Smart Kettle okos vízforraló
18 990 Ft

Xiaomi MI Smart Kettle okos vízforraló

1.5 L kapacitású vízforraló. Okos hőmérsékletszabályozás. 304 rozsdamentes acél belső. Gyors forralás. Beépített biztonsági mechanizmus. Okostelefonos kapcsolat Bluetooth-on. 1-12 órás melegen tartó funkció.

Megnevezés
Okos vízforraló
Garancia
1 év
Szállítás
1-3 munkanap
Raktáron
18 990 Ft
Részletek

 

 • Vízhőmérséklet precíz kontrollálása. A melegen tartó funkció fenntartja a beállított hőmérsékletet akár 12 órán keresztül is. Az előre beállított értékek tökéletesek tea, kávé vagy babatápszer készítéséhez.
 • Ellenálló 304-es rozsdamentes acél belső.
 • Bluetooth kapcsolódás a hőmérséklet kiválasztásához és ellenőrzéséhez.
 • 1.5 L-es kapacitás.
 • Duplafalú kivitel a maximális hő-megtartás és a hűvös külső borítás érdekében.
 • 130 mm átmérőjű fedő egy részben gyártott belső résszel. Speciálisan az egyszerű tisztításhoz tervezve.
 • Érintés-biztos tápellátó talp.
 • Fröccsenő víznek ellenálló talp.
 • Automatikus kikapcsolás a száraz forralás megelőzése érdekében.

A Xiaomi Smart Kettle elektromos vízforraló intelligens hőfokszabályzási funkcióval rendelkezik. Csak nyissa meg az okostelefonján a Mi Home alkalmazást, csatlakozzon a vízforralóhoz Bluetooth-on keresztül, és állítsa be a kívánt hőfokot a kívánt értékre. A vizet forralásra és melegen tartásra is állíthatja. Ha az alkalmazás nincs csatlakoztatva, nyomja meg a fogantyún a melegen tartó gombot az 50°C-os hőtartáshoz.

Melegen tartás – akár egész nap

 

A maximális időtartam 12 óra, a készülék ekkor felforralja a vizet, majd 90°C-on tartja. Ekozben a fogyasztás mindössze 0,5 kWh.

 

 

Könnyű tisztíthatóság

A kifolyó egyrészes rozsdamentes acélból van egybe préselve a belső résszel. Az edény alja sima, nincs holt tér vagy halott szög, a tisztítás mindenhol könnyű és egyszerű. A nyitófedél 70°-ban nyílik, kényelmes használatot eredményezve.

 

 

Elegáns készülék

A Xiaomi elektromos vízforraló magas minőségű, fehér PP műanyag héjjal rendelkezik, vonalai egyszerűek, letisztultak. A vízkivezető felületi kialakítása optimalizálja a vízáramlást, így nincs csepegés, vagy szórás.. Legyen elhelyezve akár a konyhában, az íróasztal sarkában, vagy a nappaliban, ez a minimalista kifinomult megjelenésű háztartási eszköz minden szögből nézve szép.

 

 

Csendes, és 5 perc alatt forral

Az 1800 W-os teljesítményű fűtőgyűrű alja felmelegszik, így alulról, megfelelően és gyorsan melegszik át a víz. A forralás gomb megnyomása után, teljesen feltöltve mindössze 5 perc szükséges a forraláshoz.

 

 

Háromszoros biztonsági védelem

A készülék automatikusan kikapcsol, ha a víz felforrt, illetve vízhiány esetén is. A gondosan megtervezett tápcsatlakozó megelőzi az áramütést és a beázást.

 

 

Kétrétegű kialakítás, kiváló hőszigetelés

A Xiaomi Smart Kettle vízforraló két rétegű test kialakítást használ: belül rozsdamentes acél, kívül PP műanyag. Amikor a víz 100°C-on forr a készülék belsejében, a burkolat hőmérséklete ekkor sem megy 40°C fölé.

 

 

Két fokozató fedél kialakítás

Nyomja meg a fedél nyitógombját a fedél lassan 45°-ra nyílik, így a vízforralóban lévő esetleges forró gőz nem tud kicsapni, és megakadályozza az esetleges égési sérüléseket. Kézzel a fedél 70°-ra nyitható.

 

 

 

Műszaki adatok:

 • Méret: 214 x 203 x 257.5 mm
 • Súly: 1,24 kg
 • Telj.: 1800W
 • Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth 4.0 BLE
 • Kompatibilitás: Android 4.3+ / iOS 7.0+
 • Tápellátás: 230V AC 50/60 Hz, EU dugós csatlakozó
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek