Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Xiaomi MI Automatic Foaming Soap
Xiaomi MI Automatic Foaming Soap
7 990 Ft

Xiaomi MI Automatic Foaming Soap

Érintésmentes dizájn – még higiénikusabb. Hatékonyan elöli a baktériumok 99.9%-át. Hidratál és növényi kivonatokat tartalmaz.

Megnevezés
MI szappan adagoló
Garancia
1 év
Szállítás
1-3 munkanap
Raktáron
7 990 Ft
Részletek

Xiaomi Mi Automatic Foaming Soap DispenserMi Automatic Soap Dispenser Kit,
a 2018 Good Design Award nyertese

 

Érintés nélküli automatikus szappanadagolóként következetes és hatékony tisztítást biztosít, miközben időt és vizet is megtakarítasz. A kompakt, minimalista és low-key design tökéletes minden fürdőszoba vagy konyha, és kiváló minőségű, elegáns, kézmosási élményt nyújt.

 

Mi Automatic Soap Dispenser Kit,
az IF Design Award 2019 nyertese

xiaomi automatic foaming soap dispenser t19

A Mi Automatic Foaming Soap Dispenser egy érintésmentes szappanadagoló mechanizmusra épül. A közeli infravörös érzékelőtechnikával felszerelt készülék azonnal felismeri a felhasználók kezét az adagoló alatt, majd automatikusan kiengedi a tökéletes mennyiségű szappant. Mikrohab-szivattyúja gazdag, vastag habot kínál a luxus kézmosási élmény érdekében. Kompakt, vonzó, higiénikus, helytakarékos kézmosó megoldásként minden fürdőszobában vagy konyhai berendezéssel jól mutat. A kézi szappanadagoló általában 2 g-ot ad minden adag szappanhoz, ami 10 másodperc öblítést igényel. A Mi Automatic Foaming Soap Dispenser hozama csak 0,8 g, amely mindössze 5 másodperc, 60% szappan mennyiség és 50% víz megtakarítás, miközben ugyanazt a hatást fejti ki.

Bőséges mikro méretű buborék a bőr tisztításához, amelyek behatolnak a pórusokba


A levegő-folyadékarány 12:1, a hab sűrű, erős tapadással, miután egy mikrométer méretű lyukon áthaladt egy kétlépcsős elválasztó szűrővel. A finom, sűrű hab biztosítja a megfelelő lefedettség a bőrön, és eléri a finom pórusokat, kifejtve mélytisztító hatását.

 

Aminosavas folyékony szappan

A nyersanyagok, beleértve az enyhe textúrájú természetes kókuszolajat és aminosavat, elősegítik a hosszú távú hidratálást és nem szárítanak. A szappan a gyöngyvirág és narancsvirág édes illatjegyekkel rendelkezik. A textúra enyhe. A hidratáló, friss gyümölcsös illat olyan, mint a vízben lévő virágok, amelyek egy hívogató, kellemes aromában találkoznak.

 

Megjegyzések
* Felhívjuk figyelmedet, hogy kis számú felhasználó allergiás reakciót tapasztalhat a termékkel kapcsolatban, ebben az esetben kérjük, kérj sürgős orvosi segítséget (Csak a szappanra vonatkozóan).
* A xiaowei laboratórium vizsgálati adatai, a vizsgálati eredmények 12:1-et mutattak szobahőmérsékleten (25°C).
* A 99,9%-ig terjedő antibakteriális ráta az E. Coli, a Staphylococcus Aureus és a Candida Albicans esetében a vizsgálati körülmények között legfeljebb 99,9%-os antibakteriális
hatásra utal. Az eredmények csak tájékoztató jellegűek. Antibakteriális arány vizsgálati jelentés által kiadott Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., riport száma.: JKW180227-04.
* pH-érték teszt antibakteriális kézfertőtlenítő által végzett: Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., riport száma.: JKW180227-04. pH-érték teszt aminosav fertőtlenítő által végzett: Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc., Riport száma.: SDP-R-20180903-9.
* A teszt eredmények a Xiaowei Biological Laboratory-ból származnak napi 8 ciklus feltételezése alapján számítva.
* A teszt eredmények a Xiaowei Biological Laboratory-ból származnak egy adagoló és egy üveg beépített akkumulátorral ellátott kézfertőtlenítő esetében napi 8 alkalommal, az adagoló készenléti állapotban van.
* Az IPX4 vízállóságra érvényes teszt riport a Centre Testing International Group Co., Ltd. Ningbo Branch-től származik, riport száma: EED44K000120C. Tisztítás: nedves ruhával töröld le. Ne mosd folyó vízzel, vagy ne merítsd vízbe.
* Az RoHS által kibocsátott veszélyes anyagok korlátozására vonatkozó ellenőrzési jelentés: Centre Testing International Group Co., Ltd. Shanghai Branch, Riport száma.: A2180121274101001C. 

Műszaki adatok:

  • Méret: 73 × 98 × 190 mm
  • Súly: 178g
  • Anyaga: ABS
  • Névleges feszültség: 6V
  • Tápellátás: 4 x AA elem
  • Indukciós távolság: 60-90 mm
  • Működési hőmérséklet, és páratartalom: 5°C ~ 40°C, 0% RH ~ 85% RH
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek