Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Műholdas nyomkövető rendszer

Műholdas nyomkövető rendszer
Műholdas nyomkövető rendszer
Műholdas nyomkövető rendszer
Műholdas nyomkövető rendszer
Műholdas nyomkövető rendszer

Műholdas nyomkövető rendszer. Személyautóba, haszongépjárművekbe, mezőgazdasági járművekbe. Telefonos APP, és asztali gépre tervezett szoftveres felületen követheti nyomon járművét a nap 24 órájában.

Megnevezés
Műholdas nyomkövető rendszer
Garancia
1 év
Szállítás
3-5 munkanap
Raktáron
Részletek
A termék webshopon keresztül nem vásárolható meg. Kizárólag üzletünkben személyesen, mert egyedi szerződéskötést igényel. Érdeklődhet a webshop ügyfélszolgálati telefonján, vagy e-mailben is.
A térképfelület telefonos alkalmazáson ill. asztali gépen is használható. 

Járműkövetés szolgáltatásai teljes körű kontrollt biztosítanak gépjárműflottája felett.

eT-Web-2021mar-icn-teherauto.png           eT-Web-2021mar-icn-busz.png          eT-Web-2021mar-icn-szemelyauto.png         eT-Web-2021mar-icn-munkagep.png

 Teherautó               Busz               Személyautó       Munkagép

eT-Web-2021mar-icn-uzemanyagkontroll.png

Üzemanyag-ellenőrzés

Figyelemmel kísérheti az üzemanyag-felhasználást, a tankolt üzemanyag mennyiségét, a rossz vezetési stílusból adódó üzemanyag-pazarlást, így akár évi 40%-os megtakarítást is elérhet.

eT-Web-2021mar-icn-hugo.png

Gyors, egyszerű, átlátható útdíjfizetési rendszer, amely közvetlenül a sofőrt értesíti az útdíjfizetés esetleges elmaradásáról, ezzel megvédve vállalkozását a büntetésektől.

eT-Web-2021mar-icn-otm.png

Előre meghatározhatja az optimális útvonalat sofőrje számára, amivel időt és üzemanyagot spórolhat meg. Emellett valós időben kísérheti figyelemmel a gépjármű helyzetét is.

eT-Web-2021mar-icn-flotta.png

Flottamenedzsment

Kövesse nyomon gépjárművei mozgását a nap 24 órájában. Ellenőrizze a bejárt útvonalakat, a megállási pontokat és a megtett utat. Készítsen riportokat sofőrjei és járművei tevékenységéről.

eT-Web-2021mar-icn-alert.png

Valós idejű riasztások

Állítson be valós idejű riasztásokat területekre, sebességre, vagy akár a tanksapka nyitására. A rendszer azonnali riasztást küld Önnek e-mailben vagy SMS-ben, ha sofőrje gyanús helyen áll meg vagy, ha kinyitják a tanksapkát.

eT-Web-2021mar-icn-homersekletkontroll.p

Hőmérséklet-figyelés

Kövesse nyomon a raktér hőmérsékletét, állítson be automatikus riasztást a nem kívánt hőmérséklet-változások figyelésére és juttassa célba áruját sértetlenül.

eT-Web-2021mar-icn-easytacho.png

Számítógép előtt ülve, pár kattintással letöltheti járművei tachográf adatait és a sofőrjei kártyáit is, vagy akár előre ütemezett időpontban a rendszer is automatikusan elvégzi ezt a műveletet Ön helyett.

eT-Web-2021mar-icn-jogosulatlangj.png

Jogosulatlan gépjárműhasználat

Megakadályozhatja, hogy illetéktelen sofőrök használják gépjárművét. Döntse el Ön, melyik munkatárs melyik járművet vezetheti.

eT-Web-2021mar-icn-easychatuzenet.png

Egyszerű kommunikáció

A zárt rendszerben, titkosított kommunikációval beérkező képeket, dokumentumokat, beszélgetéseket saját szervereinken tároljuk, ezzel biztosítva, hogy adataihoz külső személy ne férhessen hozzá.

Egyéb funkciók:

  • RFID azonosító rendszer
  • Belső akku (tápvédelem)
  • Autóriasztóhoz köthető (sms küldés riasztáskor, és gyújtás nélküli mozgás esetén)
  • Akku figyelés
  • Külső display HUGO rendszerhez
  • Tengelyszámválasztó
  • CAN adat felhasználás vezetési stílus, üa. fogyasztás, gázpedálállás, fordulatszám, km óra állás

Hasonló termékek