Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Pioneer VREC-170RS
Pioneer VREC-170RS
43 990 Ft

Pioneer VREC-170RS

1 csatornás (elülső) menetrögzítő kamera, Full HD, 30 kép/mp. 139° széles látószög. Tartalmaz GPS-t, vezeték nélküli kapcsolatot és parkolási módot is.

Megnevezés
Menetrögzítő kamera
Garancia
3 év
Szállítás
Több mint 7 nap
Rendelhető
43 990 Ft
Részletek

A Pioneer VREC-170RS egy 1 csatornás elülső Dash kamera, 3,0 hüvelykes LCD kijelzővel.

A VREC-170RS széles látószöge 139 °, amely lehetővé teszi olyan adatok rögzítését, amelyeket más kamerák nem képesek FULL HD-ben. A VREC-170RS GPS-t és beépített vezeték nélküli kapcsolatot is tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy okostelefonját az exkluzív Pioneer "Dash Camera Connect" alkalmazáson keresztül csatlakoztathassa. Ellenőrizze a rögzített videókat, vagy állítsa be a Dash kamerát egy kompatibilis iPhone vagy Android ™ okostelefon képernyőjén.

A VREC-170RS könnyen csatlakoztatható a mellékelt szivar töltő tápcsatlakozójának és a könnyen felszerelhető tartó tartónak köszönhetően.

A VREC-170RS kompatibilis egy 16–32 GB-os microSD-kártyával (10. osztály). A Pioneer nem garantálja a microSD-kártya kompatibilitását. A microSD kártya külön megvásárolható.

 

  • 1 csatornás Dash Cam
  • Full HD - A magas érzékenységet megvalósító CMOS-érzékelő telepítésén kívül ez a termék Full HD-ban (1920 x 1080p) rögzít, körülbelül 2 millió pixel nagy felbontással, így tiszta, kiváló minőségű karaktereket, például rendszámot, rögzíthet nappal vagy éjjel.
  • 139 ° széles látószög - Rögzítsen nagyobb mennyiségű információt kevesebb holtponttal, például egy balról vagy jobbról elhaladó motorkerékpár, vagy egy gyalogos vagy kerékpár kiugrik.
  • Parkolási mód - Amikor a jármű parkol, a rezgés okozta mozgás észlelése után a belső beépített akkumulátor segítségével automatikusan rögzít egy eseményt egy meghatározott ideig.
  • GPS - Pontosan rögzítse a fontos információkat, például az aktuális helyzetét, a jármű sebességét, a menetirányt és az időt.
  • Vezeték nélküli kapcsolat - Beépített vezeték nélküli kapcsolat az okostelefon csatlakoztatásához az exkluzív Pioneer Dash Camera alkalmazáson keresztül * '. Ellenőrizze a rögzített videókat, vagy állítsa be a Dash kamerát egy kompatibilis iPhone vagy Android ™ okostelefon képernyőjén. * Kompatibilis okostelefon szükséges. Az alkalmazás elérhetősége országától függ.
Hasonló termékek