Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Pioneer VREC-DH300D
Pioneer VREC-DH300D
89 990 Ft

Pioneer VREC-DH300D

Pioneer VREC-DH300D
Pioneer VREC-DH300D
Pioneer VREC-DH300D

2 csatornás (elülső és hátsó) menetrögzítő kamera, WQHD, 27 kép/mp. 135° széles látószög. A Sony CMOS-érzékelője STARVIS technológiával, elöl és hátul. Tartalmaz továbbá GPS-t és éjszakai módot is.

Megnevezés
Menetrögzítő kamera
Garancia
3 év
Szállítás
Több mint 7 nap
Rendelhető
89 990 Ft
Részletek

A Pioneer VREC-DH300D egy 2 csatornás WQHD nagyteljesítményű Dash kamera, amely egy elülső fényképezőgépből áll, amely egy 3 "-es LCD-kijelzővel rendelkezik, amely közvetlenül az elülső szélvédő belsejére szerelhető, és egy kompakt visszapillantó kamera, amely a hátsó ablak. Az elülső kamera széles látószöge 135 °, amely lehetővé teszi olyan adatok rögzítését, amelyeket más kamerák nem tudnak.

Egy másik hasznos funkció a Pioneer éjszakai módja. Ha a Sony CMOS-érzékelőjét STARVIS ™ technológiával használja az első és a hátsó kamerához, a VREC-DH300D folyamatosan állítja be a képminőséget, hogy éjszaka is a lehető legjobb képet rögzítse.

Ha attól tart, hogy sérüléssel tér vissza egy parkoló járműhöz, nem tudja, mi történt. A Pioneer VREC-DH300D opcionális parkolási módot kínál. A parkolási mód lehetővé teszi az események rögzítését még parkolás közben is, hogy az első és hátsó védelmet nyújtsa, ha járműve nem látható. Választható RD-HWK200 szükséges, külön megvásárolható.

A VREC-DH300D könnyen csatlakoztatható a mellékelt szivar töltő tápcsatlakozójának és a könnyen felszerelhető tartó tartónak köszönhetően.

  • 2 csatornás Dash Cam - Elülső és hátsó Dash Camera csomag, elöl és hátul egyaránt rögzítve.
  • WQHD - Az elülső kamera WQHD formátumban (2560 x 1440 p) rögzít, körülbelül 3,7 millió pixel nagy felbontással, így tiszta és kiváló minőségű karaktereket, például rendszámtáblát rögzíthet éjjel vagy nappal.
  • 135 ° széles látószög - Rögzítsen nagyobb mennyiségű információt kevesebb holtponttal, például balról vagy jobbról elhaladó motorkerékpár vagy kiugró gyalogos vagy kerékpár.
  • Éjszakai üzemmód - Ha utakon vagy alagutakban halad, a rendszámtáblát és a környező körülményeket egyértelműen rögzítik. A „STARVIS ™” SONY CMOS érzékelő használatával ez a termék alkalmas éjszakai vezetésre.
  • SONY "STARVIS" érzékelő (elöl és hátul) - A "STARVIS ™ *" SONY CMOS érzékelőt részletes kép- és videofelvétel készítéséhez nyújtja, különösen éjszaka. * Első és hátsó kamera a Pioneer VREC-DZ700DC készüléken.
  • Parkolási mód - Nyugodjon meg arról, hogy a járműve távollétében figyel. Amikor a jármű parkol, a rezgés okozta mozgás észlelése után a belső beépített akkumulátor segítségével automatikusan rögzít egy eseményt egy meghatározott ideig.
  • GPS - Pontosan rögzítse a fontos információkat, például az aktuális helyzetét, a jármű sebességét, a menetirányt és az időt.
Hasonló termékek