Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Xiaomi MI Smart Home HUB
Xiaomi MI Smart Home HUB
9 990 Ft

Xiaomi MI Smart Home HUB

Xiaomi MI Smart Home HUB
Xiaomi MI Smart Home HUB
Xiaomi MI Smart Home HUB

A Mi Smart Home HUB egy intelligens otthon-irányítási rendszer, amely képes kapcsolódni Wi-Fi, Zigbee és Bluetooth okos eszközökkel. A HUB és más eszközök szabadon kombinálhatók különböző automatizációkkal, flexiblis és változatos rendszerré fejlesztve a mobiltelefonról vezérelhető otthont. Minden aspektusból vezérelheted otthonodat, pl. világítás felkapcsolása, mikor hazaértél, készülékek kikapcsolása távozáskor, abnormális tevékenység detektálása és értesítés küldése.

Megnevezés
HUB okos otthon vezérlő
Garancia
1 év
Szállítás
Több mint 7 nap
Rendelhető
9 990 Ft
Részletek

 

Xiaomi Home alkalmazás kapcsolódás

Irányítsd eszközeidet és léptesd interakcióba más okos eszközzel a Xiaomi Home alkalmazásban.

 

Több protokoll támogatása

Zigbee 3.0, Bluetooth BLE és Mesh, WiFi

Kapcsolódás max. 100 Zigbee eszközzel

Beépatett kettős WiFi antennák a vezeték nélküli kapcsolódás hatékonyságának kövelésére

Hordozható dizájn microUSB porton történő tápellátással.

 

Apple Homekit támogatás

Miután a HUB és a Xiaomi Home alkalmazás párosodott, olvasd be a HomeKit QR kódját a gateway-ről, a használati útmutatóból, vagy add meg manuálisan. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat az alkalmazásban a telepítés befejezéséhez. Miután a hozzáadás sikeresen megtörtént, már ellenőrizheted a HUB-ot az Apple Home alkalmazásban. Tarts meg és tedd biztonságos helyre a HomeKit beállítási kódot.

 

* A telepítés helyének karakterisztikája eltérhet. Az utasítások feldolgozása a felhőben történő és a HUB-on lefutó automatizációk esetében eltérhet. * A gateway nem minden Xiaomi szenzorral kompatibilis. Későbbi frissítések után új szenzorok támogatása lesz elérhető. * Az Apple, Apple Watch, HomeKit, iPad, iPad Air, és iPhone az Apple Inc., hivatalos márkavédjegyei (USA és más országok. A HomePd az Apple Inc. bejegyzett védjegye. * RoHS és TÜV tanúsítvány: 16810598b001 * A HomeKit nem támogat minden szenzor típust. A legújabb iOS rendszer használata javasolt. * A 200 méteres kültéri hatótávlsági adata Grren Rice Laboratory-ból származik, riport száma: LMTCREL00719080907. * A hőmérséklet tesztek a Shenzhen Yitong Testing Technology Co., Ltd-től származnak, riport száma: DFZH03403001D-1 és a Lumi Lab-ból származnak, riport száma: LMTCREL00719080701. * A sós párás teszt a Lilai Laboratory-ban készült, riport száma MTCRE.000719080701.

Műszaki adatok:

  • Mérete: 90 x 90 x 25 mm
  • Tápellátás: 5V DC 1A vagy 5V DC 2A
  • Használati hőmérséklet: -5°C ~ 55°C
  • Vezeték nélküli kapcsolat: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, Zigbee 3.0, Bluetooth 5.0
  • Kompatibilitás: Xiaomi Home, Apple Homekit
  • Követelmények: Min. Android 5.0 vagy min. iOS 12.0
  • A doboz tartalma: Mi Smart Home HUB, USB kábel, Használati útmutató, Jótállási jegy
Kiegészítő termékek