Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Blog

Tervezze meg saját okos otthonát!

Saffner
Saffner
2021.06.23 09:46
Tervezze meg saját okos otthonát!

Állítsa össze saját MI Smart Home rendszerét. Telepítsen gyorsan és egyszerűen kamerákat beltérre, vagy kültérre. Telepítse telefonjára a MI Home alaklmazást és telefonja segítségével nyaralás, vagy munka közben is mindent tud otthonáról. Alakfelismerő AI rendszer segítségével riasztást küld a telefonjára az Ön által telepített rendszer, ha valaki mozgolódik a kertjében, vagy lakásában míg távol van otthonától. De mozgásérzékelőkkel, és nyitásérzékelőkkel is kiegészítheti rendszerét, így a garázs, vagy szerszámos is védve van. Mindez telepítési, és drága havidíjak nélkül.

Szüksége lesz egy MI Smart router eszközre, és az MI alkalmazásra a telefonjára. A routerhez 4 külső kamerát tud párosítani. Ezek nagy látószögű sötétben is látó kamerák. AI mesterséges inteligencia által vezérelt alak felismerő rendszere akkor kapcsolja a felvételt, ha illetéktelenek mozognak a kertjében, lakásában. Azonnal riasztást küld a telefonjára, így rögtön látja a behatolókat. Beépített mikrofon és hangszóró segítségével kommunikálni is tud velük. Nagy eséllyel ennyi elegendő is lesz, hogy elhagyják a területet. Ezek a kamerák beépített akkuval rendelkeznek, amiket négy havonta elegendő feltölteni. Nem szükséges leszerelni a kamerákat, mert az MI PowerBank segítségével a helyén fel tudja azokat tölteni. Ha már rendelkezik egy HUB-al, akkor ahhoz kapcsolhatja a garázs mozgásérzékelőjét és a szerszámos ajtó nyitás érzékelőjőt. Vagy MI hőmérő segítségével elindíthatja az MI fűtést, párásítót, légtisztítód. Ezen kívül a reggeli kávézáshoz/teázáshoz elindíthatja alkalmazáson keresztül a vízforralóját. Be tudja állítani, hogy ameddig ébredezik tartsa melegen a vizet benne a megadott hőmérsékleten. Ameddig a munkahelyen végzi a munkáját el tudja indítani az MI porszívóját is, hogy a reggelizésnél lehullott morzsákat takarítsa össze a konyhájában. Nyaralás, vagy hosszabb távollét alkalmával távolról tudja vezérelni a lakásban található MI Lámpákat, olyan hatást keltve, mint ha valaki tartózkodna a lakásban. A telefonról vezérelhető lámpák és eszközök segítségével energiát takaríthat meg. Addig világítanak ameddig Ön a beállításain keresztül szeretné. Lehetőség van asztali, éjjeli, és mennyezet lámpa vezérlésre. Külön vásárolható komfort és hangulatvilágítás céljából variocolor-os MI izzók. 16millió szín. Állítható fényerő és színhőmérséklet. Intelligens alkalmazás vezérlés. Energia-hatékony, és hosszú élettartamú izzók. Gondolja újra otthonát! Tegye komfortosabbá, energia hatékonyabbá, biztonságosabbá otthonát. Mindezt szakember bevonása nélkül. Hiszen költséghatékonyan, Ön képes telepítni (ragasztással, csavarozással) az MI eszközöket. A telepítést, és alkalmazás telepítését követően már csak a párosítások és beállítások maradnak hátra. MINDEZ AZ ÖN KÉNYELMÉT, ÉS BIZTONSÁGÁT SZOLGÁLJA. HOGY GONDTALANUL TELJEN A NYARALÁSA/PIHENÉSE. Gyermeke tanulását is figyelemmel tudja kísérni munkahelyéről. 

Nézze meg Youtube csatornánkon a termék, és alkalmazás bemutatót: