Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Blog

Új termékek - AUTOTEK USA

Saffner
Saffner
2021.06.15 09:46
Új termékek - AUTOTEK USA

Új termékek a saffner24.hu kínálatában! Az amerikai AUTOTEK autós hangszórókat, erősítőket, subokat és kiegészítőket gyárt. Ezekkel bővítettük termék kínálatunkat. Profi autóspecifikus, lapos kivitelű 165mm-es koax, szett és mély/közép hangszórók. Ha VW Polo/Sharan vagy Skoda hangszóróját cserélné, de a lapos kivitel miatt nem talál helyére minőségi hangszórót, az AUTOTEK megoldást kínál Önnek! Kis beépítési mélység, nagy teljesítmény, kimagasló hangzás jellemzi.

Gondoljunk csak a Ford hangszóróira, melyek 5x7" ovál formában kerültek ki a gyárból. Ahol nem szeretnénk a hangszóró membrán felületét csökkenteni beépítő keretek segítségével 13cm-es, vagy 16,5cm-es méretre.

 

                            Ford gyári hangszóró                                                     Autotek USA Ford 5x7" ovál

Kitűnő választás, 2 utas nagy teljesítményű hangszóró. Gyári fejegységhez használható modell. Ford hangszóró csatlakozó használatával gyorsan, szakszerűen ki tudja cserélni gyári hibás hangszóróját.

A másik problémás hangszórócsalád a Ford Galaxynál található meg, amit a VW Sharanba, Seat Alhambrába is szereltek. De több VW és francia modellnél probléma a 165mm hangszórók kicsi beépítési mélysége. Ezekre a helyekre nem könnyű hangszórót választani, mert egyszerűen az ablakemelő sínjétől nem szerelhető be. Ide is kínál kétféle hangszórót az Autotek, melyből az egyik hangszóró szett, a másik mély/közép 165mm-es hangszóró. Ez utóbbival nem igazán lehet találkozni más márkák esetében, azonban kitűnő megoldás, ha csak a hangszórók mentek tönkre és a gyári magassugárzók még használhatóak. Ezeket a autóspecifikus hangszórókat azokra az esetekre készítették, hogy jó áron, jó minőséget szerelhessen a hibás gyári helyére.

  

                           Gyári hangszóró                                           Autotek USA szett           &       Autotek Woofer

A hangszórókból a legütősebb mélyeket, és a varázslatos magasakat az Autotek erősítőivel összekötve kapjuk meg. A szetteket kiegészíthetjük a 25cm-es mélynyomó ládájával, ami nem csak kemény mély hangjaival varázsol el, hanem kék ledes, front oldali plexin keresztül látható Autotek mélynyomó látványával is. Használjon Autotek kábelszettet az erősíő bekötéséhez, amiben a beszereléshez szükséges minden kelléket megtalál.