Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Blog

Speciális zajcsillapító anyagok

Saffner
Saffner
2021.06.07 09:46
Speciális zajcsillapító anyagok

Van egy szép autója, de valami mindig csikorog és kattog az utastérben, vagy a műszerfal mögött? Zavaró hallani, a gumiabroncsok súrlódásának hangját, ha az autó sebessége meghalad egy bizonyos sebességet? Az új, modern, prémium kategóriás járműveknél a szokásos gyári zajszigetelés általában messze nem tökéletes. Régebbi autóknál még kevesebb figyelmet fordítottak az autó gyártók a zaj csillapítására.

A modern életritmus kevés lehetőséget ad arra, hogy időt töltsünk a családdal, és nagyra értékeljük az együttlét minden esélyét. Úgy tűnik, hogy a vezetéssel töltött idő az a ritka lehetőség, hogy beszélgethessen, meghallgassa a gyermeke, párja aznapi élményét, mondanivalóját. Hogyan lehet ezt megtenni, ha a forgalmi zaj elfedi az összes többi hangot, és még azt sem hallja, hogy gyermeke a hátsó mit mond? Tehát elkezd emelni a hangját, hátrafordulni. Ez elveszi a figyelmét az útról és a forgalomi körülményekről.

Vagy egy másik helyzetet. Esetleg szép időre ébred és, talált időt arra, hogy családjával vagy barátaival vidékre menjen, vagy másik városba vagy kirándulni menjen. Szeretné, ha a családja kényelmesen ülne az autób, és dalokat énekelve, beszélgetve egymással. De a valóságban csak annyit tehet, hogy kiabálnak egymással, és megismétlik a kérdéseket és válaszokat. És miután kiért a főútra, egyáltalán elfelejtheti a csevegést. Az úton súrlódó gumik hangja minden audiorendszer hangját tönkreteszi. Az egyetlen dolog, ami jó - ha esik az eső, ez a robusztus burkolat jobb siklást és zajmentességet biztosít a közúti gumiabroncs tapadásánál.

Előfordul, hogy az úton töltött idő rendkívül fontos az Ön vállalkozása számára, és az utasa az Ön partnere vagy ügyfele, akit új objektumhoz vezet, amelybe befektetni fog. A sorsdöntő döntéseket közvetlenül az autóban lehet meghozni. És még akkor sem, ha vezetői autót vezet, nem garantált, hogy védve legyen az utastérben fellépő irritáló zajoktól.

Végül ne feledkezzünk meg önmagunkról sem! Mindannyian már elég stresszesek vagyunk, és az utastérben lévő nem kívánt hangok igazi kihívást jelenthetnek szenvedő elménk számára. Igen, néha élvezhetjük az üvöltő motorhangokat, de nem az egész út alatt! És mi van azokkal a furcsa nyikorgó hangokkal a műszerfalon, kárpitokon, amelyeket nem tudsz megmagyarázni? .. Nem is gondolhatsz másra! Vagy az úton súrlódó gumiabroncsok hangja - bekapcsolja az audiorendszert, és egyre hangosabbá teszi a zenét. Ennek eredményeként több órán át fejfájást kap.

Alig tudunk mit kezdeni az útburkolat minősége ellen, de mindenképpen tudjuk fejleszteni az autót! A speciális zajcsillapító anyagok használatával megoldást hoz minden olyan típusú zajra, amely minket zavar egy járműben. A működő motor zajától való megszabaduláshoz hangszigetelést kell biztosítani a motor és az utastér közötti térben. Ahhoz, hogy csendes beszélgetést folytathasson egy autóban, hatékony hangszigetelő anyagokat kínálunk Önnek.

Az úton súrlódó gumiabroncsok zajának problémáját a kerékívek hangszigetelésével lehet megoldani. Sőt segíthetünk abban, hogy megszabaduljon a műszerfalon található irritáló csikorgásoktól és csattanásoktól - valóban fantasztikus nyikorgást elnyelő anyagokat talál kínálatunkban.

Ne feledje, hogy a hangszigetelésre kerülő jármű minden egyes területéhez speciális, megfelelő jellemzőkkel, vastagsággal és tömeggel rendelkező anyagokat kínálunk, mivel mindegyikük speciális problémákat old meg, és csak a leghatékonyabb. Ilyen eredményeket érünk el, mert termelésünket a tudományos megközelítésre alapozzuk. Az anyagokat vibroakusztikus teszteken akkreditált laboratóriumba tesztelik. Csak azok kerülnek piacra, amelyek megfelelnek követelményeinknek és megoldják a problémákat.

A hangszigetelő anyagok nem luxustermékek, amelyeket csak nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak. Minden gépjármű-tulajdonos igényeinek és jövedelmének megfelelően kiváló minőségű anyagokat talál kínálatunkban.

Segítünk legyőzni a zajt, és autóját a kényelem és a nyugalom terévé varázsolni.