Saffner Elektronika, már több mint 20 éve a szórakoztató elektronika világában.           Ha segítségre van szüksége, használja a Chat-et.

 Ügyfélszolgálat : +36303530259

Blog

Állítsa össze saját MI Smart Home rendszerét. Telepítsen gyorsan és egyszerűen kamerákat beltérre, vagy kültérre. Telepítse telefonjára a MI Home alaklmazást és telefonja segítségével nyaralás, vagy munka közben is mindent tud otthonáról. Alakfelismerő AI rendszer segítségével riasztást küld a telefonjára az Ön által telepített rendszer, ha valaki mozgolódik a kertjében, vagy lakásában míg távol van otthonától. De mozgásérzékelőkkel, és nyitásérzékelőkkel is kiegészítheti rendszerét, így a garázs, vagy szerszámos is védve van. Mindez telepítési, és drága havidíjak nélkül.

Új termékek a saffner24.hu kínálatában! Az amerikai AUTOTEK autós hangszórókat, erősítőket, subokat és kiegészítőket gyárt. Ezekkel bővítettük termék kínálatunkat. Profi autóspecifikus, lapos kivitelű 165mm-es koax, szett és mély/közép hangszórók. Ha VW Polo/Sharan vagy Skoda hangszóróját cserélné, de a lapos kivitel miatt nem talál helyére minőségi hangszórót, az AUTOTEK megoldást kínál Önnek! Kis beépítési mélység, nagy teljesítmény, kimagasló hangzás jellemzi.

Van egy szép autója, de valami mindig csikorog és kattog az utastérben, vagy a műszerfal mögött? Zavaró hallani, a gumiabroncsok súrlódásának hangját, ha az autó sebessége meghalad egy bizonyos sebességet? Az új, modern, prémium kategóriás járműveknél a szokásos gyári zajszigetelés általában messze nem tökéletes. Régebbi autóknál még kevesebb figyelmet fordítottak az autó gyártók a zaj csillapítására.